Home » Activitats » COMENCEM NOU CURS!

COMENCEM NOU CURS!

Esperem que hàgiu gaudit d’un bon estiu. Nosaltres ja ens hem reincorporat i amb les energies ben renovades!!!

Us informem del que us hem preparat per aquest nou trimestre que estrenem:

SORTIDA A LA FAGEDA

Tal com us vam avançar el mes de juliol, el proper dissabte dia 17 de setembre farem una sortida amb autocar a la Cooperativa de La Fageda que ens heu de confirmar abans del dia 13 de setembre. El programa és el següent:

  • 10 h: Sortida des de Barcelona – passeig Maragall / avinguda de Frederic Rahola
  • 12 h: Visita a la Cooperativa La Fageda
  • 14 h: Dinar al Restaurant La Francesa – C/ Pi, 27, 17811 Santa Pau (Girona)
  • 17 h : Tornada a Barcelona

El cost del transport l’assumeix l’associació i el soci abonarà 25 € pel dinar. No socis: 30 € – Ingrés al compte de La Caixa: 2100 – 3240 – 84 – 2200083084 abans del 13 de setembre

NOUS SERVEIS

Grup de Tarda de Musicoteràpia

Un espai pensat per a joves i no tant joves que vulguin treballar la seva autoestima i les habilitats socials d’una nova manera distesa.

El grup serà conduït per Glòria Sebastian, psicòloga i musicoterapeuta de l’associació. El grup es farà el 2n i 4t dijous de mes a les 17h.

Us hi esperem per viure noves experiències!

Grup d’Eines per a Familiars/Cuidadors.

Grup que té com objectiu que els familiars adquireixin, millorin, comparteixin les seves eines de comunicació i convivència.

El 3r dijous de mes hi sereu molt benvinguts a les 18h.

ATENCIÓ! A partir d’octubre us proposarem nous tallers per familiars. Estigueu atents!

 

SETMANA DE LA SALUT MENTAL

Aquest any tornarem a celebrar la setmana de la salut mental amb activitats diverses i obertes per a tothom. Animeu-vos a participar.

Dia Hora Activitat Què compartirem?
Dilluns 10 17:00 I Concurs de celebració de pastissos i dolços Volem celebrar el dia mundial de la salut mental de manera ben dolça i per això us porposem participar d’aquest concurs.

Animeu-vos! Després berenarem tots junts!

Dimarts 11 10:00 Projecte Patxuli Al grup de matí hem engegat aquest projecte per tal d’obtenir recursos i a final de curs complir els somnis que ens hem plantejat.
Dijous 13 17:00 Conferència d’arteràpia Florence Tessier, arterapeuta de l’associació i Francesc de Diego explicaran els beneficis de l’art en la recuperació en salut mental.
Divendres 14 10:00 Musicoteràpia i fi de celebració La musicoteràpia és un moment per passar-s’ho bé i per distreure’s al mateix temps que es treballen habilitats i capacitats personals. Us proposem compartir aquesta activitat amb el grup de matins i segur que acabem cantant una cançó plegats.

 

Durant tota aquesta setmana podreu gaudir en el nostre local de l’Exposició de Pintures que alguns socis volen presentar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor