Home » Activitats » PROPERA CONFERÈNCIA

PROPERA CONFERÈNCIA

 

Us convidem a la propera conferència “La protección social de las personas con disCapacidad y enfermedad mental en la actualidad”, que ens oferirà el Sr. David Mendoza, advocat expert en discapacitat i defensor judicial en processos d’incapacitat,  Llicenciat en Dret amb premi Extraordinari per l’UAB; premiat per diverses entitats i autor del llibre “Situación actual y retos del régimen jurídico del trabajo de las personas en situación de exclusión social y con discapacidad en España”.

 

 

La conferència tindrà lloc el proper dijous 19 de novembre a les 18h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor