Home » Notícies » Informació sobre pagament de medicaments

Informació sobre pagament de medicaments

A partir del dia 1 de maig entra en vigor una instrucció del CatSalut, que preveu que els malalts crònics o amb una patologia greu de llarga durada només pagaran el 10% dels medicaments. S’estableix unlímit màxim d’aportació mensual de 8,26 euros per pacient.

Els sol·licitants hauran de tenir una renda bruta màxima de 24.000 euros a l’any.

Aquesta prestació té com a finalitat donar resposta a les necessitats de les persones amb malalties cròniques i en situació de vulnerabilitat social. La persona sol·licitant haurà d’acreditar els requisitssegüents:

  • Tenir una patologia greu de llarga durada o malaltia crònica per la qual està rebent un tractament de llarga durada.
  • Tenir reconegut un grau de disminució igual o superior al 65%.
  • Disposar d’una renda familiar bruta màxima anual de la unitat familiar o de la unitat econòmica de convivència de 24.000 euros a l’any.
  • Presentar una situació econòmica i social per la qual les despeses (despesa mínima mensual) que es generen per l’accés a la prestació farmacèutica ambulatòria comportin una situació de vulnerabilitat en el dret a la salut.

Per disposar de més informació, les persones interessades poden trucar al 061 CatSalut Responaccedir al web del CatSalut  en aquest enllaç i també informar-se als centres d’atenció primària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor